nieuws

Glasvlies bedekt plaat

bouwbreed

Unidek Bouwelementen heeft een nieuwe dakisolatieplaat Dijkotop MC aan zijn assortiment toegevoegd. Het is een een geexpandeerde polystyreen-plaat ofwel EPS 20 SE, waarbij 20 staat voor de dichtheid van 20 kg/m3 en SE voor de brandwerende modificatie. De plaat is voorzien van een eenzijdige cachering van glasvlies, zonder overlap.

De Dijkotop MC is door Unidek Bouwelementen BV te Gemert te leveren als een plaat van 1000 x 1200 mm en als klapbaan met een breedte van 1000 mm en een totale lengte van 3000 mm. Beide typen zijn bovendien ook in afschotuitvoering te leveren. De gecacheerde isolatieplaat is bedoeld voor die daksystemen, waarbij de eerste laag dakbedekking mechanisch aan de ondergrond dient te worden bevestigd. Doordat de plaat geen bitumen bevat is deze na jaren van gebruik gemakkelijk te recyclen.

Reageer op dit artikel