nieuws

Coating Garant Groep opgericht

bouwbreed

Zes bedrijven die zich bezighouden met graffitibestrijding hebben de Coating Garant Groep opgericht. Het doel is onder meer het bewaken van de kwaliteit van het aanbrengen van anti-graffiticoatings en de verwijdering van graffiti. De deelnemende bedrijven vinden dat de advisering op dit terrein vaak nog onder de maat is en de werkzaamheden ondeskundig worden aangepakt. De groep heeft daarom een kwaliteitsplan opgesteld voor het gebruik van de juiste middelen voor het beschermen tegen en verwijderen van graffiti. Bovendien hebben de aangesloten bedrijven zich gebonden aan de milieurichtlijnen die gelden voor graffitiverwijdering en bescherming van de ondergrond.

De deelnemende bedrijven zijn Aro Gevelreiniging, Asito Geveltechniek, Cas Nederland, Graffiti-Ex, Koster-Lunteren Gevelreiniging en Wall-Care Nederland. De bedrijven zorgen voor een landelijke dekking en hanteren eenheidsprijzen. De Coating Garant Groep is gevestigd in Vleuten.

Reageer op dit artikel