nieuws

AVBB in de file

bouwbreed

De Ledenraad van het Algemeen Verbond Bouwbedrijf heeft in zijn vergadering van woensdag geen definitief besluit genomen over een gezamenlijke huisvesting van het AVBB en zijn acht lidverenigingen.

Het lag in de bedoeling van hoofdbestuur en ledenraad een machtiging te krijgen om met de gemeente Nieuwegein in onderhandeling te treden over de bouw van een ‘Bouwhuis’. Maar het fileprobleem, dat zich inmiddels in half Nederland manifesteert, gooide vooralsnog roet in het eten. Op verzoek van de Ledenraad zal het dagelijks bestuur nog eens nadrukkelijk nagaan in hoeverre deze problematiek de voordelen van de centrale huisvesting in het midden van het land zou ke frustreren.

Wel centraal

Direct na de zomer zal dan een beslissing ke worden genomen of het Bouwhuis in Nieuwegein zal verschijnen dan wel “daar ergens in de buurt”, aldus AVBB-voorzitter Brinkman. Want de Ledenraad heeft nog eens uitdrukkelijk gesteld achter een centrale huisvesting te staan. Dat geldt ook voor het NVOB dat heeft verklaard “geen blokkade te willen opwerpen omdat men zich op termijn ook wil aansluiten”.

Reageer op dit artikel