nieuws

Aanbod cursussen Betonvereniging weer uitgebreid

bouwbreed

Het aanbod van cursussen van de Betonvereniging (BV) te Gouda is weer uitgebreid. In het seizoen 1996/1997 worden drie nieuwe cursussen gegeven, namelijk ‘Toeslagmaterialenlaborant BV’, ‘Wapenen in de praktijk’ en ‘Nascholing betonuitvoering’. Voor de eerste cursus is een vooropleiding op VBO-niveau vereist, voor de andere twee MBO-niveau.

In de brochure ‘Cursussen Betonvereniging 1996/1997’ staat een compleet overzicht van alle opleidingen. Er zijn ook drie cursussen in voorbereiding, namelijk ‘Mortellaborant BV’, ‘Betonreparatie voor beheerders’ en ‘Betonboorder BV’. Het is overigens niet noodzakelijk om een keuze te maken uit het kant-en-klare aanbod van de Betonvereniging. Op verzoek wordt een bedrijfsgerichte opleiding samengesteld, bijvoorbeeld uit onderdelen van de verschillende bestaande cursussen.

Met de uitbreiding van het aanbod speelt de Betonvereniging in op de tendens, dat het gewone onderwijs zich beperkt tot de algemene vorming. Daarom zijn er steeds meer gerichte opleidingen voor de praktijk nodig.

De brochure ‘Cursussen Betonvereniging 1996/1997’ is te verkrijgen bij de Betonvereniging te Gouda, tel. 0182 539858, fax 0182 537510.

Reageer op dit artikel