nieuws

Unique neemt uitzendbureau Technicum over

bouwbreed

Technicum Uitzendburo komt in handen van Unique International. Technicum heeft tien vestigingen en een jaaromzet van f. 40 miljoen. De onderneming is gespecialiseerd in het uitzenden van technisch geschoold personeel en is op dit terrein een van de grotere spelers in Nederland.

Onder de paraplu van Unique zal Technicum onder dezelfde naam en met de huidige directie blijven doorwerken. Het is wel de bedoeling samenwerking op gang te brengen tussen beide organisaties. De overname heeft geen gevolgen voor het vaste personeel van Technicum. Ook blijft het aantal vestigingen op peil. Unique denkt door deze overname op een goede wijze te ke voldoen aan de groeiende vraag in de markt naar gespecialiseerd technisch personeel.

Voor Technicum betekent het aansluiting bij een grotere organisatie, waarbij de onderneming kan profiteren van het klantenbestand van Unique en van doorverwijzing uit het vestigingennet van de nieuwe moederorganisatie. Unique heeft ruim honderd vestigingen in Nederland en Belgie. Vorig jaar behaalde de onderneming een omzet van f. 330 miljoen. Per jaar verschaft Unique werk aan 40.000 uitzendkrachten. De partijen doen geen mededelingen over de overnamesom.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels