nieuws

DSM-Geleen verbetert toegangen

bouwbreed Premium

Binnen een jaar worden alle toegangen tot de locatie DSM-Geleen vernieuwd. In verband met de dagelijkse verkeersstroom wordt de infrastructuur van locatie Zuid geheel vernieuwd en de ingangen bij DSM-Research samengevoegd tot een nieuwe toegang aan het begin van de voormalige Koestraat dat voor een gedeelte aan het openbare verkeer wordt onttrokken.

In 1997 worden de toegangen tot de kantoren Mauritspark en Urmond aangepakt. Het geautomatiseerde toegangssysteem, dat nu nog vaak problemen oplevert en voor irritatie zorgt, zal dan worden afgestemd op slagbomen en tourniquets.

Binnenkort zal een begin worden gemaakt met de aanpassing van de hoofdingang locatie Zuid. De huidige parkeerplaats wordt geheel omheind en bewaakt met tv-camera’s vanwege de vele auto-inbraken. Bij DSM Research wordt een nieuw ingang ontwikkeld met een grote loge voor bedrijfsbeveiliging naast enkele honderden parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel