nieuws

Conferentie over Gezond werken, minder verzuim

bouwbreed

‘Gezonder werken, minder verzuim’. Een boek met deze titel bevat een handleiding voor het opzetten en uitvoeren van gezondheidsbevorderende activiteiten binnen bedrijven. Een eerste exemplaar zal door staatssecretaris Linschoten van sociale zaken worden overhandigd aan prof.dr. B. de Vries, voorzitter van de Branche Organisatie Arbodiensten.

Dat gebeurt op een symposium, dat donderdag 30 mei wordt gehouden in het Promenadehotel in Den Haag. Het standpunt van het ministerie van sociale zaken over deze materie zal door staatssecretaris Linschoten worden verwoord.

Dr. P.P.M. Jansen van de Rijksuniversiteit Limburg zal het hebben over de integrale gezondheidsbevordering op het werk, terwijl prof.dr. F.J.N. Nijhuis een voorbeeldpo zal behandelen, dat in de bouwnijverheid is opgezet.

Het betreffende boek wordt uitgegeven door het Nederlands Instituut voor Arbeidsomstandigheden in Amsterdam, waar ook nadere informatie over de conferentie is te verkrijgen.

De bijeenkomst begint om een uur.

Reageer op dit artikel