nieuws

Brochure Rittal

bouwbreed Premium

Rittal heeft een nieuwe 61 pagina’s tellende brochure uitgegeven betreffende zijn ‘Rittal SV komponenten voor stoomverdeling’ met als subtitel ‘Individueel..’. Het accent ligt daarbij op het nieuwe systeem Rittal Mini-PLS en Mini PLS. Het Rittal Mini-PLS-systeem kenmerkt zich door een geprofileerde rail, waaraan de diverse schakelcomponenten in een oogwenk zijn vast te klikken of te schroeven.

De profilering heeft daarbij een duidelijke functie, omdat die het optreden van statische elektriciteit tegengaat. Het Mini PLS-systeem onderscheidt zich door verschillende aansluitsystemen van adapters met of zonder aansluitdraden. Kortom, de nieuwe systemen geven de installateur meer mogelijkheden van combineren van schakelelementen, en bekorten en vereenvoudigen zijn installatiewerk van stroomverdeelsystemen.

Rittal BV, Zevenaar

Reageer op dit artikel