nieuws

Almelo looft ‘seamiles’ uit om bedrijven te trekken

bouwbreed

In Almelo moeten meer bedrijven komen. Daarom looft de gemeente ‘seamiles’ uit aan tipgevers uit het bedrijfsleven die de gemeente attenderen op ondernemingen die zich misschien binnen de stadsgrenzen willen vestigen. Deze ‘seamiles’ geven recht op een luxe cruise: hoe meer ‘seamiles’ hoe langer de reis duurt.

Iedereen die op een speciaal telefoonnummer de naam van een bedrijf doorbelt dat zich misschien in de Overijsselse gemeente wil vestigen maakt kans op deze bonuspunten. Voorwaarde voor het verkrijgen van ‘seamiles’ is dat het bedrijf zich ook werkelijk in Almelo vestigt. Als pluspunten voor het bedrijfsleven noemt Almelo onder meer ruim opgezette bedrijfslocaties en aantrekkelijke vestigingsvoorwaarden. Voor informatie: 0546-541184).

Reageer op dit artikel