nieuws

Zoetermeer peilt woonwensen voor Vinex-locatie Oost

bouwbreed

De gemeente Zoetermeer gaat een grootscheeps woningbehoefte-onderzoek houden. De uitkomsten van dit onderzoek moeten de basis voor het te voeren volkshuisvestingsbeleid gaan vormen. Ruim 2200 Zoetermeerse huishoudens ontvangen een dezer dagen een enqueteformulier.

De formulieren worden later per koerier aan de deur weer opgehaald. De vragen die de inwoners krijgen voorgeschoteld gaan onder meer over de waardering van hun woning en woonomgeving. Daarnaast is Zoetermeer ook nieuwsgierig naar de populariteit van diverse woontypes. Daaruit kan lering worden getrokken bij de bouw van de Vinex-wijk Zoetermeer-oost. De eindresultaten van het woningbehoefte-onderzoek worden in september van dit jaar bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels