nieuws

Workshop Feng Shui

bouwbreed

Op 19 en 20 april vindt in de ruimte van Viba Expo aan de Veemarktkade te ‘s-Hertogenbosch een Feng Shui workshop plaats. Feng Shui is de Chinese kunst van het plaatsen van gebouwen en het inrichten van steden. Daarbij wordt rekening gehouden met de relatie tussen mens en omgeving.

Volgens de Chinese traditie moeten woningen en bedrijven zodanig aan hun omgeving worden aangepast, dat er ‘Ki’ (levenskracht) gaat stromen. De workshop over Feng Shui wordt gegeven door Stephen Devine. Hij is docent aan het Kushi Instituut te Beckett in de Verenigde Staten en geeft over de hele wereld adviezen en cursussen. De workshop is een verkorte versie van de opleiding tot Feng Shui adviseur.

Informatie is te verkrijgen bij N. Pasman, tel. 0314 327071.

Reageer op dit artikel