nieuws

Vezels laminaatvloer absorberen contact-geluid

bouwbreed

Pergo heeft een nieuwe laminaatvloer Pergo Symphony op de markt gebracht. Deze is aan de onderkant voorzien van een laagje vezelwol, genaamd PerLour. Dit zorgt ervoor dat bij het opleggen van de vloer op een balkenlaag en dergelijke, het contactgeluid door het belopen van de vloer in de vezels wordt geabsorbeerd. Daardoor wordt volgens Perstorp Flooring te Naarden de geluidsoverdracht van contactgeluid naar aangrenzende appartementen voorkomen.

De vloer is tevens uitgerust met een nieuwe kern PerCore. Daarmee is de hoogste classificatie bereikt voor wat betreft de bestandheid tegen vocht. PerCore heeft dan ook de V100-classificatie. De vloer is verkrijgbaar bij parketspeciaalzaken in het hele land, in zes klassieke dessins.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels