nieuws

Onderhoud beton en staal onderwerp van symposium

bouwbreed

Op 8 mei houdt de Betonvereniging samen met het Staalbouwkundig Genootschap een symposium over het onderhouden en repareren van beton- en staalconstructies. De nadruk ligt daarbij op niet-destructieve methoden voor het inspecteren, onderhouden en repareren. Er worden vijf lezingen gegeven door sprekers uit binnen- en buitenland. Prof.dr.ir. J.N.A. Defrancq van de Universiteit van Gent in Belgie behandelt de coatings. Prof.dr.-ing. H.W. Reinhardt van de Universiteit van Stuttgart in Duitsland gaat in op de aantasting van betonconstructies.

’s Middags worden twee sessies gehouden, een over beton en een over staal. Het symposium is bedoeld voor adviseurs, uitvoerders en anderen die betrokken zijn bij onderhoud en reparatie van beton- en staalconstructies. Bij de organisatie van de bijeenkomst zijn ook Nebest, de stichting CUR en het Nederlands Corrosie Centrum betrokken. Het symposium heeft plaats in de Goudse Schouwburg te Gouda.

Inlichtingen: Betonvereniging, telefoon 0182 532398.

Reageer op dit artikel