nieuws

Met Stas ophanging minder gaten nodig

bouwbreed

Met ‘Stas Kunst Ophang Systemen’ kan voor het ophangen van armaturen en schilderijen met minder gaten in muren of worden volstaan. Het bedrijf heeft verschillende mogelijkheden om schilderijen aan een smalle rail op te hangen. Dat gebeurt door middel van een doorzichtige en daardoor minder zichtbare kunststof draad. Het bedrijf Stas kunst ophangsystemen te Eindhoven beschikt over verschillende typen rails waarin eveneens verschillende geleiders zijn op te nemen. Zo is met een nippel en schroef een schilderijkoord aan de geleider te bevestigen. Deze nippel is ook voorzien van een inkeping, waardoor desgewenst het schilderij of ander voorwerp ook rechtstreeks met zijn koord aan de inkeping is op te hangen.

Een haakbevestiging geeft deze mogelijkheid eveneens. De haak schuift rechtstreeks in de geleider. Voor het ophangen van veel voorwerpen, waaronder lampen en schilderijen behoeven nu slechts enkele gaten te worden geboord voor het bevestigen van de rail. Bij een ander profiel is de bevestiging aan de muur ‘verdekt’ tot stand te brengen. Deze rail is zodanig geprofileerd dat de vooraf vastgeschroefde bevestigingspluggen boven tegen de muur, door schuiven, onzichtbaar in het profiel worden opgenomen. Een profilering onder in ditzelfde profiel vormt de geleider voor de schilderijen en dergelijke. Het bedrijf levert tevens een spanningsrails voor armaturen, gekoppeld aan een ophang-railsysteem.

Reageer op dit artikel