nieuws

Krupp Bautechnik nieuw bedrijf in Krupp concern

bouwbreed Premium

De divisie Bautechnik, een aantal jaren deel uitmakend van Krupp Maschinentechnik GmbH is van deze onderneming los gemaakt en ondergebracht in het nieuwe bedrijf Krupp Bautechnik GmbH, Essen.

De tot de groep Krupp Hoesch Maschinenbau behorende onderneming is wereldwijd actief op het gebied van met de hand en machine bediende hydraulische sloophamers, hydraulische slooptangen en crushers, hydraulische boorhamers en perslucht gereedschappen en werktuigen voor de bouw- en bergbouwindustrie.

Doel van de nieuwe Krupp Bautechnik organisatie met een eigen kapitaal van ca. f. 122 miljoen en 400 medewerkers is te komen tot een directere klantenbenadering, het leveren van grotere kwaliteit, een sneller inspelen op marktbewegingen, kortere ontwikkelingstijden en en betere nazorg.

Reageer op dit artikel