nieuws

Kabelhouder snel en efficient te monteren

bouwbreed

Hirondel heeft zijn ‘snelmontagesysteem’ voor kabels uitgebreid met de kabelhouder type SH 30.

Met deze bevestiger in enkele uitvoering zijn vijftien of in dubbele uitvoering dertig kabels op te hangen aan het bouwplafond van gebouwen waarin verlaagde plafondsystemen en dergelijke zijn aangebracht of aan de balken van de beganegrondvloer in kruipruimten of kelders.

Voor het bevestigen van de kabelhouder wordt een gat geboord van 6 millimeter, waarna de kabelhouder door middel van een plug (Clip-On) in een handeling is vast te zetten. De kabelhouder is aan de zijkant met een enkele duimbeweging te openen voor het inleggen van de kabels en vervolgens te sluiten.

Zowel het aanbrengen van de houder door de simpele handelswijze, als het inleggen van de kabels, bespaart de installateur veel tijd en vooral ongemak. De houder van Hirondel International BV te Son is eveneens te gebruiken in combinatie met de Euro-clips met plug van het bedrijf.

Reageer op dit artikel