nieuws

Internationale bouw onderwerp van congres te Beijing

bouwbreed Premium

Van 21 tot 24 oktober houdt de International Council for Building Research Studies and Documentation (CIB) een internationaal congres over bouwen. Het vindt plaats te Beijing in China, in samenwerking met het ministerie van Bouw van de Volksrepubliek. De organisatie is in handen van de M.E. Rinker Sr. School of Building Construction van de Universiteit van Florida in de Verenigde Staten.

Tijdens het congres komen alle aspecten van de internationale bouw aan de orde. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan de ontwikkelingen in China en de rest van Zuid-Oost Azie, en aan de ‘globalisatie’ van de bouwmarkt. Daarbij staan internationale samenwerking, educatie en de uitwisseling van kennis en informatie centraal.

De CIB is de belangrijkste internationale organisatie voor constructeurs en onderzoekers in de bouw, met meer dan 500 leden in 70 landen.

Informatie kan worden verkregen bij prof. dr. Weilin P. Chang van de Universiteit van Florida in de Verenigde Staten, tel. +1 904 392 5965, fax +1 904 392 4364.

Reageer op dit artikel