nieuws

Habo Den Haag niet voor rechter

bouwbreed

In Cobouw van dinsdag 2 april is melding gemaakt van twaalf hoveniersbedrijven, die ervan worden verdacht in Rotterdam de wet op de economische mededinging te hebben overtreden. In dat verband wordt ook de naam van Habo genoemd. Dit betreft echter niet de N.V. Habo te Den Haag, maar een hoveniersbedrijf uit Renesse in Zeeland. De suggestie dat de N.V. Habo uit Den Haag bij deze affaire is betrokken heeft ons onaangenaam getroffen. De N.V. Habo onderhoudt geen enkele band met het beschuldigde bedrijf, noch is zij op welke wijze dan ook betrokken bij eerder genoemde wetsovertreding. Opdrachtgevers ke van onze kant altijd rekenen op fair-play, of het nu om bouwen, buizen leggen of hovenieren gaat.

Ing. L.G. Goeree

Algemeen directeur

N.V. Habo, Den Haag

Reageer op dit artikel