nieuws

Grotere ventilator

bouwbreed Premium

Itho BV te Schiedam heeft zijn ventilatoren uitgebreid met drie typen. Ze zijn specifiek bedoeld voor de grotere bad- en doucheruimten.

Het betreft het type WKV 130 HT met een capaciteit van 130 m3/uur, die is uitgerust met een hygrostaat en een timer. De ventilator gaat draaien als de luchtvochtigheid groter wordt dan de ingestelde waarde van de ventilator. En verder de typen WKV 170 HT en de WKV 170 HT/TS. De WKV 170 heeft dezelfde voorzieningen als de voorgaande, maar de capaciteit van deze ventilator bedraagt 170 m3/uur. Het type WKV170 HT/TS is, behalve met eerder vermelde voorzieningen, uitgerust met een ventilator die in twee snelheden werkt door middel van een trekkoord. De capaciteiten daarbij zijn respectievelijk 170 en 97 m3/uur.

Reageer op dit artikel