nieuws

Duco introduceert twee luchtroosters met slanke suskasten

bouwbreed Premium

Stylista en Acoustica zijn twee nieuwe ventilatieroosters met suskasten, die Duco NV uit Nieuwpoort, Belgie, heeft geintroduceerd op de bouwmarkt. Ze kenmerken zich door hun slanke uiterlijk en ronde vormen.

Deze suskasten,waarmee het bedrijf zijn programma van ventilatieroosters heeft uitgebreid, zijn niet alleen fraai en effectief van vormgeving en kleur, maar ze werken ook geruisloos. Dat wil zeggen, in geopende toestand dringt het buitengeluid slechts beperkt door. Duco levert de beide suskasten in veel capaciteiten, dus met verschillende luchtdoorlaten.

De luchtdoorlatendheid varieert van 9,9 dm3/seconde tot en met 21 dm3/seconde. De geluidwerendheid van de ventilatieroosters met suskasten beweegt zich rond de 40 dB(A) en hoger, afhankelijk van de uitvoering. De luchtroosters ke eenvoudig worden uitgenomen voor het reinigen.

Reageer op dit artikel