nieuws

Cursus over nieuwe kennis metselwerk

bouwbreed Premium

De Stichting Postacademisch Onderwijs Civiele Techniek en Bouwtechniek organiseert samen met de CUR de cursus ‘Experimentele en numerieke achtergronden voor construeren in metselwerk’, die zal worden gehouden op 24 en 25 september aan de TU Eindhoven. De ontwikkeling van grotere elementen en de bijbehorende stapelhulpmiddelen, nieuwe mortels en lijmen, ergonomische verbeteringen in het metselproces, nieuwe constructievormen en het toepassen van wapening hebben ervoor gezorgd dat metselwerk weer volop in de belangstelling staat. De cursus heeft als doel de nieuwe kennis over te dragen aan ontwerpers en constructeurs van metselwerkconstructies en aan HBO/TU-studenten.

Inlichtingen: mw. ir. M.L. Nieuwenhuis, telefoon 015-2784618.

Reageer op dit artikel