nieuws

Bouwgroep van Schuttersveld heeft last van de vorst

bouwbreed

De nettowinst van Schuttersveld is in het eerste kwartaal met 14 procent gestegen tot f. 7,5 miljoen. In dezelfde periode van 1995 was dat f. 6,6 miljoen. Schuttersveld handhaaft de verwachting dat de winst over 1996 hoger zal zijn dan over 1995. De omzet steeg in het eerste kwartaal mede door de overname van de Britse firma Hartons. Deze onderneming distribueert kunststoffen. De Schuttersveld-omzet ging met 14 procent omhoog tot f. 241 miljoen.

Ondanks de fors gedaalde kunststofprijzen heeft de divisie Vink (kunststofdistributie) haar resultaat ten opzichte van 1995 goed weten vast te houden. De divisie Industriele dienstverlening wist haar resultaat te verbeteren, ondanks een lagere Duitse economische groei. De bouwafdeling had echter last van de lange winterperiode.

Reageer op dit artikel