nieuws

Woningbouwvereniging tevreden over nieuwe kleuren

bouwbreed

Woningbouwvereniging Het Oosten is tevreden over de nieuwe kleuren van een complex woningen te Amsterdam. Ook de bewoners waarderen de kleurenkeuze positief. Het ontwerp is gemaakt door M.A. Fontaine Interieur- en Kleuradvies te Almere. Fontaine presenteert het po tijdens de Bouw RAI, samen met andere poen voor de Christelijke Woningbouwvereniging Zoetermeer, Aegon Vakantieparken, Nu Air en een aantal particulieren.

Fontaine is sinds een jaar zelfstandig, na een opleiding tot kleurenconsulent. De adviezen van Fontaine richten zich niet alleen op het gebouw zelf, er wordt ook rekening gehouden met de omgeving. Bovendien wordt bij elk advies een afweging gemaakt tussen esthetische opvattingen en praktische onderhoudseisen.

Niet alleen woningbouwverenigingen, maar ook verhurende beleggers en verenigingen van eigenaren ke bij M.A. Fontaine Interieur- en Kleuradvies terecht.

Reageer op dit artikel