nieuws

Voorkeursrecht gemeenten onderwerp studiedag

bouwbreed

Inhoud en consequenties van de gewijzigde wet voorkeursrecht gemeenten (ter verkrijging van bouwgrond) vormen het onderwerp van een studiedag, die ‘Juridische Praktijkopleidingen’ te Rosmalen heeft georganiseerd voor donderdag 28 maart.

Die dag zullen een aantal inleiders vele vragen beantwoorden, die na deze wetswijziging ke worden gesteld. Zo weten nog niet alle betrokkenen hoe een voorkeursrecht moet worden gevestigd en tast men in het duister als het gaat om de betekenis ervan voor bouw- en projectontwikkelingsmaatschappijen. Ook de mogelijke gevolgen van een economische eigendomsoverdracht zijn van belang. De studiedag wordt voor vertegenwoordigers van gemeenten, vastgoedadviseurs, stedebouwkundigen en bouw- en poontwikkelingsmaatschappijen gehouden in het congrescentrum Orpheus te Apeldoorn.

De deelnamekosten bedragen f. 795. Men kan zich aanmelden bij ‘Juridische Praktijkopleidingen’ in Rosmalen, tel. 073 – 5220085.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels