nieuws

SFB Groep gaat met marktpartij uitzenden in bouw

bouwbreed

De SFB Groep en Content Beheer zullen op korte termijn een joint venture oprichten voor het ter beschikking stellen van personeel aan de bouwnijverheid. Uiterlijk op 4 april zullen partijen bekend maken hoe zij de markt op gaan. Dat heeft Content bekend gemaakt.

De SFB Groep heeft de samenwerking officieel bevestigd. De voorzitter van de raad van bestuur, drs. J.J.P. Schouten en een vertegenwoordiging van het uitzendbureau hebben een wils-overeenkomst gesloten, zo luidt het commentaar uit Amsterdam.

De joint venture wordt opgericht in de wetenschap dat het uitzendverbod in de bouw waarschijnlijk in 1998 op de helling gaat. Om die reden wilde de SFB Groep eerder al een deel van de Brouwer Groep in Leerdam overnemen. Dit bedrijf heeft al ervaring met het uitzenden van uta-personeel en opereert als intermediair voor het onderling in- en uitlenen van bouwplaatspersoneel door bouwbedrijven. De uitzendorganisatie Ecco, die zich ook op de bouwmarkt wil begeven, was het SFB echter voor. Als tweede keus gaat de SFB Groep nu met Content in zee.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels