nieuws

Pompunit voor drukverhoging

bouwbreed

Met de Eco Hydro-Unit heeft Duijvelaar Pompen B.V. een nieuwe eenpomps drukverhogingsinstallatie aan het leveringsprogramma toegevoegd.

De installatie is bedoeld voor het in geringe mate opvoeren van de druk in drink- en proceswater systemen en laat zich door zijn compacte constructie gemakkelijk in kleine ruimten monteren. Het hart van de unit is een verticale meertraps in-line centrifugaalpomp van het type DPV 2 die voldoende heeft aan een aandrijvend vermogen van 0.37 kW. De Eco Hydro-Unit is uitgerust met een elektronische regeling voor automatische drukinstelling en droogloopbeveiliging en wordt geleverd in twee uitvoeringen: met een DPV 2-20 of DPV 2-40 pomp. De maximale pompcapaciteit bedraagt 3,5 m3/h. De grootste opvoerhoogte ligt rond de 400 kPa (41mwk).

Eco Hydro-Unit drukverhogings pompinstallatie voor drink- en proceswatersystemen.

Reageer op dit artikel