nieuws

Per nominale diameter een buiskoppeling

bouwbreed

AVK Nederland BV uit Vaassen completeert zijn buiskoppeling-assortiment met een volledig nieuw programma universele koppelingen onder de naam Unitight.

Het Unitight-assortiment bestaat uit flensadapters, koppelingen voor buizen met dezelfde nominale maat en reductiekoppelingen. Het grote voordeel van de Unitight is dat per nominale diameter slechts een buiskoppeling toegepast kan worden. Dit betekent niet alleen een vereenvoudiging van het gebruik maar tevens dat er geen dubbele voorraden behoeven te worden aangehouden.

Het complete assortiment en de ruime toleranties bieden de eindgebruiker volop mogelijkheden om een goede buisovergang tot stand te brengen. Het totale maatbereik voert van DN 50 t/m DN 200 met uitwendige buisdiameters van 46 t/m 232 mm. Door de toegepaste hoogwaardige materialen zoals GGG-40, roestvaststaal en NBR is het programma korrosiebestendig, gebruikszeker en onderhoudsvrij. Belangrijk is tevens de in- en uitwendig aangebrachte kunststofcoating van minimaal 300 u.

De procedures voor het verkrijgen van zowel de KIWA- als DVGW-keuren zijn reeds in gang gezet .

AVK Nederland BV brengt een volledig nieuw programma universele koppelingen onder de naam Unitight.

Reageer op dit artikel