nieuws

Met plantespuit water en zuur weren

bouwbreed Premium

Cap-Seal BV uit Voorhout brengt twee nieuwe produkten van Gero Milieutechnieken op de markt waarmee stenen of betonnen oppervlakken waterwerend en zuurbestendig ke worden gemaakt. Het gaat om twee niet-giftige, gemakkelijk te verwerken vloeistoffen op waterbasis.

Pro Seal is een produkt dat een onzichtbare, beschermende en waterafstotende laag vormt op beton of steen. Het produkt kan zowel met professionele apparatuur als met een plantespuit worden aangebracht. Pro Seal kan ook worden vermengd met verf op waterbasis zodat een water- en zuurafstotende, algen- en schimmelvrije en vochtwerende coating ontstaat. Volgens de leverancier heeft het produkt een blijvende werking van ten minste vijf jaar.

Als vocht en zuren in beton indringen kan Hydro Seal worden gebruikt, een produkt dat eventueel ook met de plantespuit kan worden verwerkt. Hydro Seal reageert met het alkali in het beton, waardoor een gel ontstaat die permanent een onderdeel wordt van het beton. De gellaag vormt een waterbestendige, stofvrije en beschermende barriere tegen olie, zuren en water.

Reageer op dit artikel