nieuws

Hoge Veluwe vernieuwt zijn landschappentuin

bouwbreed

Het Bezoekerscentrum en de Landschappentuin in het Nationaal Park de Hoge Veluwe ondergaan dit jaar een ingrijpende gedaanteverwisseling. De nieuwe Landschappentuin is bijna klaar en wordt eind april heropend. De directie van het park hoopt met de gerenoveerde voorzieningen meer scholieren en studenten te interesseren voor een bezoekje aan het natuurgebied, zei directeur ir. H. Bruning donderdagmorgen.

Het komende seizoen wordt een aantal fietspaden in het park verbreed. Uit het onderzoek bleek namelijk dat fietsers vooral rond het centrum van het park te weinig ruimte hebben. Door kleine aanpassingen in de infrastructuur hoopt de directie het bezoek meer te spreiden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels