nieuws

Goedkoper bouwen met SEV en BPF

bouwbreed

De Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting en het Bedrijfspensioenfonds Bouw werken samen in het Goedkoper Bouwen Paviljoen.

Hierin is een expositie te zien die uit verscheidene componenten bestaat.

In de eerste plaats is de oogst te zien van de ideeenprijsvraag die de SEV en het BPF samen hebben uitgeschreven. Verder worden acht al uitgevoerde voorbeeldplannen getoond die door de SEV zijn geevalueerd.

Ook wordt getoond hoe sneller en goedkoper gebouwd kan worden met nieuwe bouwsystemen. In het paviljoen wordt dagelijks een presentatie van 45 minuten gegeven. Drie bouwers of architecten krijgen ieder zeven minuten de tijd om hun werk toe te lichten.

Daarna geeft de SEV een recensie van de gepresenteerde poen, gevolgd door een discussie met inleider en publiek.

Reageer op dit artikel