nieuws

Steunpunt belastingdienst voor startende ondernemer

bouwbreed

De belastingdienst heeft dermate goede ervaringen opgedaan met vier startersdesks, kantoortjes waar beginnende ondernemers terecht ke voor hulp bij aangifte, dat er nog dit jaar veertig worden opgezet in het hele land.

Dat zei staatssecretaris Vermeend van Financien donderdag, toen hij in Rotterdam het eerste exemplaar van het Handboek Ondernemen overhandigde aan voorzitter Kamminga van de werkgeversorganisatie MKB Nederland. Ook dit handboek moet ondernemers de helpende hand bieden. De eerste startersdesk werd vorig jaar september geopend in Eindhoven. Alle belastingeenheden die zich bezighouden met ondernemingen krijgen er een. Er wordt gestreefd naar samenwerking met de Kamers van Koophandel, die de desks eventueel onderdak ke bieden.

Reageer op dit artikel