nieuws

Hannover Messe ’96

bouwbreed

Van 22 tot 27 april vindt te Hannover in Duitsland de Hannover Messe ’96 plaats. De beurs is opgedeeld in vakgebieden, zoals robotica, automatisering, energie- en milieutechniek, gebouwinstallaties en lichttechniek. Een apart thema is de toelevering van materialen en grondstoffen, met als actueel thema ‘recycling’. Ook is er extra aandacht voor ‘vernieuwbare grondstoffen’, zowel voor de opwekking van energie als voor de produktie van materialen. Bij de gebouwinstallaties staat het toenemende gebruik van ‘bus’-technologie in de woningbouw centraal.

De Hannover Messe is voor de hele industrie bedoeld, niet in het bijzonder voor de bouw. Hij heeft een enorme omvang: het netto vloeroppervlak bedraagt totaal 318.500 m2. In totaal zijn er 7221 exposanten uit 65 landen. De Hannover Messe wordt op 21 april geopend door bondspresident prof.dr. R. Herzog.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij de Deutsche Messe AG, tel. 00 49 511890, fax 00 49 511 8932630.

Reageer op dit artikel