nieuws

Frankenhuis brengt noviteiten op gebied van rvs wastafels

bouwbreed

Gijs Frankenhuis exposeert op de VSK-beurs zijn grote verscheidenheid aan wastafels en andere sanitaire produkten. Hieronder vallen vooral de noviteiten in roestvaststalen uitvoering op.

Het is niet toevallig dat Agape voor vier van zijn produkten een designprijs heeft gekregen. Dat geldt voor de roestvaststalen combinatie Menhir; een roestvaststalen wastafel met idem onderkast voor het opbergen van handdoeken en dergelijke. Apart en geschikt voor de kleine badkamer is voorts de Pump. Dit is een terra cotta wastafel die is gevat in een verchroomde ring. Die ring is op zijn beurt bevestigd aan een ranke verchroomd stalen standaard, die tevens de warm- en koudwaterleidingen bevat. De standaard loopt vloeiend uit in de daarop gemonteerde mengkraan. De waterleidingen zijn op deze wijze effectief weggewerkt. Gabbiano is een wastafel die geheel uit hout is gemaakt. De waskom gaat in een vloeiende lijn over in een wastafelblad voor het plaatsen van accessoires. Tevens zijn metalen accessoires zelf bekroond.

Van Dimensione komt Frankenhuis met nieuwe roestvaststalen wastafels in de Stretta serie. Ze zijn compact van afmetingen, waardoor ook deze geschikt zijn voor de kleine badruimte.

De serie Apokalypse is uitgebreid met een nog compacter fonteintje dan voorheen, voor degenen die een klein toilet hebben en toch willen beschikken over een fonteintje.

Tenslotte presenteert Gijs Frankenhuis zijn serie Micromega van Natron. Dit zijn wastafelelementen die volledig zijn samengesteld uit glas in combinatie met hout.

Reageer op dit artikel