nieuws

FHP-Manifestatie

bouwbreed Premium

De Federatie Hydrauliek en Pneumatiek (FHP), een branche-organisatie van de Vereniging FME-CWM, houdt voor zijn leden en belangstellenden een manifestatie die in het teken staat van de innovaties in de hydrauliek en pneumatiek.

OP deze bijeenkomst zullen presentaties worden gegeven van veel innovatieve toepassingen. Aan de orde komen:

ù de toepassingstechniek van de nieuwe duw-schakelband van Van Doorne’s Transmissie BV;

ù de keuze-criteria van hydraulische-, pneumatische- en elektrische aandrijvingen voor de nieuwe generatie baggerschepen van Ballast Nedam Dredging;

ù pneumatiek in manipulatoren voor de handling van verpakkingen door Douwes International BV, voorafgegaan door een inleiding van prof.ir. K.H.J.Robers van de faculteit Industriele Vormgeving van de TU-Delft.

De manifestatie vindt plaats op 12 en 13 maart (op beide middagen wordt hetzelfde programma aangeboden) in het vergadercentrum van de Vereniging FME-CWM, Boerhaavelaan 40 te Zoetermeer. De kosten voor deelname bedragen f. 35. Aanmeldingen en/of informatie bij het secretariaat van de FHP, telefoon 079-3531271, fax 079-3531365.

Reageer op dit artikel