nieuws

Feedboy bewaakt cv volautomatisch

bouwbreed Premium

In de ‘Flexcon feedboy funktieserver’ door Flamco BV op de markt gebracht, zijn meerdere functies in een apparaat verenigd.

Het apparaat vangt expansiewater van de cv-installatie op, ontlucht de installatie volautomatisch en zorgt voor het automatisch bijvullen van de cv-installatie ingeval van waterverlies. Verder wordt de druk in de installatie geregeld en het water bij het bijvullen gefilterd.

Hij is zowel door TNO als KIWA getest en goedgekeurd, en voorzien van het Europese CE-merk. Het apparaat wordt gestuurd door een microprocessor. De Flexcon feedboy registreert verder optredende storingen zoals overmatig waterverlies, pompuitval en dergelijke. Alle functies en storingen zijn zichtbaar te maken op een LCD-display.

De feedboy laat zich gemakkelijk inpassen in een gebouwbeheersysteem met bediening op afstand. Het apparaat is door Flamco BV te Gouda samen met Derrick Systems ontwikkeld.

Reageer op dit artikel