nieuws

Euro Easy-clic rolsteiger met conisch stapelsysteem

bouwbreed

Handelsonderneming Wienese gespecialiseerd in klimmaterialen heeft op de komende VSK op dit gebied enkele interessante nieuwe produkten in petto. Naast ladders, trappen en steigers in hout, aluminium en kunststof stelt het bedrijf de Euro Easy Clic steiger voor een rolsteiger uit hoogwaardig aluminiumbuis die door een speciale easy-clic verbindingspen een korte montage en demontagetijd vraagt.

Het systeem maakt gebruik van een en twee meter opbouwframes, waarin de sporten direct aan de staanders zijn gelast. Het bijzondere conische stapelsysteem Easy-clic met vaste borgpennen levert een goede stabiliteit en grote mate van veiligheid. De schoren met automatische klauwvergrendeling overspannen vijf sporten van een opbouwframe. Vanaf vijf meter hoogte worden de steigers voorzien van stabilisatoren. Dit type steiger is leverbaar in twee uitvoeringen met werkvloerbreedten van 60 cm en 120 cm en in lengten van 185, 250 en 300 cm.

Voor gevelonderhoud en schilderwerkbiedt Wienese een aluminium werlstelling aan en die werd ontwikkeld in samenwerking met Arbeidsinspectie. De stelling bestaat uit twee verticale mast-frames waarlangs twee brugdragers met tussenliggende werkbrug met behulp van handliertjes verticaal zijn te verplaatsen. De mast-frames zijn uitgerust met zwenkbare stabilisator en hebben een standaard lengte van 383 cm respectievelijk 483 cm. De frames zijn te verhogen met verlengstukken van 35, 70 en 100 cm.

Met de aluminium werkstelling zijn werkvloerhoogten te creeren tot 534 cm.

Reageer op dit artikel