nieuws

DSM Resins breidt produktie poederverfharsen opnieuw uit

bouwbreed

DSM Resins gaat de capaciteit voor poederverfharsen opnieuw sterk uitbreiden. De produktiecapaciteit van de fabrieken in de Verenigde Staten, Taiwan en Spanje zal met respectievelijk 60, 40 en 30 procent worden verhoogd. Daarmee is een investering van f. 15 miljoen gemoeid. De capaciteitsuitbreiding is niet alleen een gevolg van de strategie om de positie als wereldmarktleider te versterken, maar komen ook voort uit de sterke groei van de vraag naar de produkten in Noord-Amerika en het Verre Oosten. Poederverfharsen zijn de belangrijkste grondstoffen voor oplosmiddelvrije verfsystemen.

De vorige capaciteitsuitbreiding van DSM Resins dateert uit 1994 en betrof de grootste poederverfharsfabriek ter wereld in Schoonebeek, waar de capaciteit met twintig procent werd vergroot.

Reageer op dit artikel