nieuws

Drie nieuwe haakse slijp-machines werken stiller

bouwbreed

Op de komende Techni Show te Utrecht zal Hitachi Power Tools Netherlands uit Nieuwegein drie nieuwe haakse slijpmachines introduceren.

Dit zijn respectievelijk de met een hand te bedienen haakse slijpmachine van het type G12SE welke is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 1.020 Watt en die geschikt is voor een schijfdiameter van 115 mm. De G13SE heeft dezelfde specificaties en is geschikt voor schijfdiameters van 125 mm. De haakse slijpmachine van het type G15YC is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 1500 Watt, een elektronische feedback en een elektronische overbelastingsbeveiliging. Deze slijpmachine is geschikt voor schijfdiameters van 150 mm

Bij de ontwikkeling van deze machines stond niet alleen veiligheid en gebruikersgemak voorop maar is ook veel aandacht besteed aan het verminderen van geluidsoverlast. De oplossing van dit laatste probleem heeft men ke vinden in een aanpassing van de koelluchtstroom waardoor het geluidsniveau sterk kon dalen.

Reageer op dit artikel