nieuws

Bouwbedrijf Eekhout uit Kwintsheul bestaat vijftig jaar

bouwbreed

Bouwbedrijf Eekhout BV uit Kwintsheul bestaat donderdag 15 februari vijftig jaar. Vrijdag en zaterdag wordt het jubileum met de medewerkers gevierd. Op 1 juni wordt voor de relaties een open dag gehouden. Het bedrijf wordt geleid door drie zonen van oprichter Jan Eekhout: Cees, Jan en Loek.

De activiteiten van het bedrijf varieren van allerlei verbouwingen tot de bouw van kassen, bedrijfsruimten, bungalows en appartementen. In dit jubileumjaar heeft Eekhout het initiatief genomen voor de bouw van het hoogste woongebouw van Wateringen: Poortweide. In het gebouw, dat 25 meter hoog gaat worden, komen 66 appartementen. Eekhout voert dit plan in eigen beheer uit en neemt ook de verkoop voor zijn rekening. Het bouwbedrijf presenteerde eerder onder meer zijn standaardbungalows, een aluminium nok voor de kassenbouw en de Prepas-afscheidingswanden.

Reageer op dit artikel