nieuws

Boekbespreking

bouwbreed

J. Zwaanenburg en R. Vandenbosch hebben een geheel nieuw boek over ‘Bladlood in de bouw’ geschreven. Ze hebben grote ervaring op dit gebied. In dit 63 pagina’s tellende boek zijn de laatste ontwikkelingen opgenomen omtrent het gebruik van bladlood in de bouw in zowel Nederland als Belgie. In het boek worden niet alleen de praktische toepassingen ervan uitgebreid behandeld, maar wordt ook stilgestaan bij de milieu- en gezondheidsaspecten van het loodgebruik. Een voordeel van het materiaal is, dat het voor de volle 100% is te recyclen en ook recyclebaar blijft.

Keramag heeft een nieuwe brochure uitgebracht. In deze brochure ‘Renova nr.1 Comprimo’ geeft het bedrijf weer hoe vooral kleine badruimten in renovatiepoen toch goed zijn te voorzien van een compleet badkamerassortiment. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt met alle mogelijke hoekopstellingen. Daarbij kan worden gebruik gemaakt van ‘afgeschuinde’ baden, hoekwastafels en dergelijke. In de brochure zijn veel alternatieve mogelijkheden weergegeven. Naast een duidelijke situatiefoto van een sanitaire opstelling zijn tevens maatschetsen toegevoegd, zodat een bestaande ruimte optimaal is in te delen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels