nieuws

Woonbond houdt Week betaalbare woonlasten

bouwbreed

De Nederlandse Woonbond houdt van 5 tot en met 10 februari een actieweek onder de naam: Week voor de betaalbare woonlasten. Climax van de week vormt een nationale actiedag in Den Haag op zaterdag 10 februari. Zo’n 3000 huurders worden die dag verwacht in het Atrium van het Haagse stadhuis. Op 12 februari is het kamerdebat over de toekomst van de huursubsidie en de herziening van de huurprijsregelgeving.

In het Atrium (voor de gelegenheid gratis ter beschikking gesteld) zullen staatssecretaris Tommel en “een groot aantal prominente politici” aanwezig zijn. Zij krijgen volgens Woonbond-woordvoerder H. Roseboom de kans te vertellen hoe zij iets gaan doen aan de grote huurverhogingen en welke concrete maatregelen zij 12 februari gaan voorstellen.

Reageer op dit artikel