nieuws

Speciale spijkers voor plinten en gasbeton

bouwbreed

Zandvoort Draadindustrie BV uit Doetinchem toont op de Bouwvakbeurs in Zuidlaren twee nieuwe produkten: een plintnagel en een gasbetonnagel. De Z3-plintnagel is vervaardigd van gehard staal en heeft een kleine platte kop en zeer nauwkeurige schuine ribben in de schacht. Bij wanden van prefab beton of kalkzandsteen moet een gaatje van 4 mm worden geboord door de plint in de wand, waarna de plintnagel erin wordt geslagen. Bij wanden van gipsblokken of gasbeton wordt alleen een gaatje in de plint geboord, voordat de nagel in de ondergrond wordt geslagen.

De Z4-gasbetonnagel is bedoeld om hout aan gips- en gasbetonwanden te bevestigen. De roestvast stalen nagel heeft extreem diepe groeven, waardoor deze zich direct dwars door de plaat of regel in de zachte ondergrond draait. Voorboren is niet nodig.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels