nieuws

Sluis krijgt overdekt winkelcentrum

bouwbreed Premium

In Sluis (Zeeuws-Vlaanderen) wordt in 1996 begonnen met de bouw van een overdekt winkelcentrum van 3000 m2 in drie bouwlagen. Nog onderzocht wordt de mogelijkheid om een winkelkelder onder het complex te realiseren.

Volgens woordvoerder Van den Ingh van de Haagse poontwikkelaar Planvisie, initiatiefnemer en opdrachtgever, wordt het complex iets aparts: “geen blokkendoos maar winkels achter gevels van huisjes”. De uitvoering is in handen van BAM-Construction – een dochteronderneming van BAM-Nederland – gevestigd in het Belgische Wilrijk bij Antwerpen; voor het ontwerp tekende het architectenbureau Arcas uit Knokke-Heist.

Met de bouw en inrichting is f. 15 miljoen gemoeid. Tevens wil Planvisie in 1996, buiten de wallen, beginnen met de bouw van 70 villa’s.

Reageer op dit artikel