nieuws

PEA stoktrilnaalden met hoge capaciteit

bouwbreed

Tijdens de Bouwvakbeurs Zuidlaren zal A.van der Spek Mzn uit Barendrecht, naast een uitgebreid programma houtbewerkingsmachines en elektrisch en pneumatisch gereedschap de PEA Economy introduceren.

Deze betontrilnaalden, welke geproduceerd worden door het Duitse bedrijf PEA kennen een goede verhouding tussen vermogen (2,3 kW) en gewicht (6 kg). Dit is er mede de oorzaak van dat met deze stoktrilnaalden een hoge verdichting kan worden bereikt.

De buigzame slang kan worden geleverd in lengten van 1,5, 2 of 3 meter. De flessen ke worden geleverd in de diameters van 25, 35, 45 of 60 mm.

De PEA Economy is verder uitgerust met een dubbel geisoleerde kollektmotor op wisselstroom (230 V) met een hoog vermogen. De motor kan van buiten af op eenvoudige wijze worden voorzien van nieuwe koolborstels terwijl ook de koppeling van de slang aan de motor snel en eenvoudig kan plaatsvinden.

Reageer op dit artikel