nieuws

Ondernemingen vormen een Bedrijveneiland

bouwbreed Premium

Onder het motto bedrijveneiland ’96 presenteren negen regionale bedrijven zich tijdens de Bouwvakbeurs. Doel van deze gezamenlijke presentatie is het samenbrengen van de relatiebestanden van de deelnemende bedrijven ter profijt van de zowel de exposanten als de klanten.

De negen noordelijke ondernemers kiezen elk voor een zeer kleine individuele presentatieruimte. Centraal in de standruimte staat de gezamenlijke ontvangruimte.

“Het zwaartepunt ligt namelijk niet op produktpromotie, maar op relatiebeheer”, aldus mevrouw C.S. Bavinck van Kumij BV, een van de deelnemende ondernemingen.

Het aardige van het bedrijveneiland is volgens de organisatoren dat de samenstelling van de groep bedrijven zodanig is dat diverse onderdelen uit het bouwproces zijn vertegenwoordigd. Immers, tijdens een wandeling door het paviljoen wordt bijna het hele bouwproces onder de aandacht gebracht. Dat begint min of meer meer bij Draaijer en Partners, een bedrijf dat pomanagement biedt varierend van management consultancy tot bouwplaatsmanagement. Harryvan BV is de bouwpartner voor interieurbouw en is tevens houtleverancier. Dakbedekking wordt geleverd en uitgevoerd door Smid en Hollander Bouw BV, kunststof kozijnen door Kumij BV en bouwbeslag, machines en gereedschappen door Kroon BV. De installatietechniek wordt door de diverse werkmaatschappijen van de Kloosse Groep gepresenteerd. Van der Maar BV toont zijn schilderskunsten terwijl Ovink Poinrichting aanwezig is voor het geven van een stukje inrichtingsadvies. Forbo Krommenie ten slotte maakt het negental en de rondgang langs het bouwproces compleet met het ruime aanbod aan tapijt, projectvinyl en linoleum.

“De standjes omringen een gezellig omsloten kroeggedeelte waarin de gasten op een hapje en een drankje worden getrakteerd. Gasten van de verschillende bedrijven worden zo in de gelegenheid gesteld om ook andere ondernemers te ontmoeten”, aldus Bavinck.

En om het een en ander ook nog eens muzikaal te omlijsten zal tijdens de avondopenstelling van de vakbeurs op donderdag 18 januari de in het noorden wereldberoemde pianist Wouter de Koning optreden.

Reageer op dit artikel