nieuws

Met Cobouw naar de Conexpo/Con.Agg

bouwbreed Premium

Dagblad Cobouw organiseert voor zijn lezers een beursreis naar de Conexpo/Con.Agg. Na de Bauma in Munchen, die eenmaal per drie jaar wordt gehouden, is de Conexpo/ Con.Agg de meest toonaangevende beurs op het gebied van bouwmaterieel.

Deze materieelbeurs zal worden gehouden in het Amerikaanse Las Vegas gedurende de periode van 20 tot en met 24 maart a.s. Nu al spreekt de organisatie over records, daar meer dan 1000 exposanten uit geheel de wereld in deze woestijnstad acte de presence zullen geven. Daarnaast v erwacht de organisatie op basis van de tot op heden getoonde belangstelling meer dan 100.000 bezoekers, van wie ruim 25% van buiten de Verenigde Staten.

In deze zee van bouwmaterieel kan men hier aantreffen grondverzetmaterieel, wegenbouwmachines, recyclingmaterieel, transportmiddelen, kranen, hoogwerkers, tunnellingmaterieel, materieel voor de betonindustrie, aanbouwinstallaties, banden, smeermiddelen, transmissies, motoren etc. Dit alles opeengepakt op een expositieruimte ter grootte van zo’n 40 hectare.

Reis

Dagblad Cobouw heeft een zevendaagse beursreis naar Las Vegas georganiseerd die wordt gehouden van 19 tot en met 25 maart. De prijs voor deze zevendaagse reis bedraagt f. 3175 per persoon terwijl Cobouw-abonnees op deze prijs een korting ontvangen van f. 200.

De deelnemers vliegen per North-West lijndienst naar Las Vegas v.v., terwijl voor hen plaats is gereserveerd in het eerste klas hotel ‘Aladdin’. Luchthavenbelastingen, transfers, bagage- en ongevallenverzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie over deze beursreis kan men contact opnemen met Cobouw Studiereizen (Jos Buijtendijk), tel. 070 – 3045.700 of fax 070 – 3045.807.

Naast de overdekte hallen beschikt de Conexpo/Con.Agg te Las Vegas over een groot buitenterrein waar het wat grotere materieel de ruimte heeft.

Reageer op dit artikel