nieuws

Lichtkoepels van polycarbonaat in grote maten

bouwbreed Premium

Bik Bouwprodukten BV uit Opmeer introduceert op de beurs het King-Size lichtkoepelprogramma polycarbonaat. Deze gethermoformeerde lichtkoepels, die door Bik in eigen huis zijn ontwikkeld, vormen een uitbreiding op het programma acrylaat lichtkoepels. De polycarbonaat lichtkoepels zijn bedoeld voor situaties waarin aan slagvastheid en brandgedrag hoge eisen worden gesteld. De lichtkoepels zijn geschikt voor daksparingen tot 270×270 cm. Door de meegeextrudeerde uv-blokker zijn lichtdoorlaat en weersbestendigheid voor ten minste tien jaar gegarandeerd.

De lichtkoepels zijn verkrijgbaar in enkel-, dubbel- en driewandige uitvoering, zowel vierkant als rond en in lichtboluitvoering. Ook een piramidevormige koepel kan worden geleverd.

De koepels worden in het oosten van het land op de markt gebracht door Timmer en Schaap Bouwstoffen BV, in het noorden door Eshuis Bouwmaterialen Groep BV.

Reageer op dit artikel