nieuws

Hako Citymaster 1750 houdt gemeenten schoon

bouwbreed Premium

Hako BV uit Andelst komt op de markt met een beduidend grotere broer van de bestaande Hako Citymaster 80. Hiermee kan Hako de markt op voor de grotere gemeente-reinigingsmachines.

Kenmerken van de nieuwe Citymaster 1750 zijn de grote zuigkracht en zijn grote inhoud terwijl de machine tevens omgevingsvriendelijk is en het milieu nauwelijks belast. Verantwoordelijk voor de grote vuilopname zijn de traploos te regelen zuigturbines en de grote veegbezems die elk afzonderlijk instelbaar zijn. Ook het borsteltoerental en de borsteldruk ke door de bedieningsman worden afgeregeld. De machine bestrijkt een werkbreedte van 2,5 m.

De veegmachine is uitgerust met een VW-dieselmotor, naar keuze uitgevoerd met een oxydatie-katalysator of met een roetfilter. Deze motor kan desgewenst ook koolzaadolie als brandstof verdragen. Een doseerbare watersproei-istallatie bij de veegbezems draagt bij aan een stofvrije vuilopname. Een inwendige watersproei-installatie zorgt voor schone lucht.De machine beschikt over een ruime, comfortabele twee-persoons cabine. De speciaal ontworpen, veerbare, hydraulisch gedempte bestuurdersstoel is instelbaar op de lengte en het gewicht van de bestuurder.

Reageer op dit artikel