nieuws

Europese World of Concrete aangekocht door Aberdeen Group

bouwbreed Premium

De Aberdeen Group, eigenaar van World of Concrete Expositions (WOCE) en organisator van de World of Concrete USA, heeft een meerderheidsaandeel in World of Concrete International (WOCI) te Londen verworven. WOCI organiseert de World of Concrete in Europa, Singapore en het Midden-Oosten en blijft kantoor houden te Rickmansworth in Engeland. R. West behoudt een minderheidsaandeel in WOCI en wordt managing director.

“De nieuwe koers van World of Concrete zal bijdragen aan de totstandkoming van een wereldwijd netwerk, dat fabrikanten helpt bij het aanpassen van hun produkten aan nieuwe, ontluikende markten. Het is een win-win situatie, zowel voor onze exposanten als voor de door hen bediende markten”, aldus West. T. Togher van WOCI zal zich bezighouden met de verkoop van ruimte aan exposanten.

Reageer op dit artikel