nieuws

Containerunits T.M.T. eenvoudig te vervoeren

bouwbreed

Het in Dreumel gevestigde constructiebedrijf T.M.T. Systeembouw Benelux brengt een aantal verschillende containerunits op de markt. De units worden gekenmerkt door een zeer ruime keus in schakelingen en uitvoeringen.

De wanden van deze units zijn opgebouwd uit sandwichpanelen, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde voorzien van een stalen beplating die eerst zijn gegalvaniseerd en daarna van een coating voorzien. De wandkern bestaat uit purschuim met een dikte van 50 mm, waardoor zowel ’s winters als ’s zomers een goede isolatie wordt verkregen. Ook het dak is van eenzelfde constructie. Ten behoeve van de hemelwater-afvoer is het dakpaneel voorzien van een verholen dakgoot waarin, in twee hoeken, doorvoeren zijn opgenomen voor het verticale watertransport.

De dragende constructie van de vloeren bestaat uit een rasterwerk van gegalvaniseerde kokerbalken waarop chipwoodplaten zijn bevestigd. Het geheel wordt gecompleteerd door een vloerbedekking van linoleum. Aldus ontstaat een ruimte met een stahoogte van 2,18 meter. Het leveringsprogramma van T.M.T. omvat 12 basis-units in verschillende maatvoeringen, waarbij de breedte een vaste maat heeft van 2,40 meter. De lengtematen varieren van 2,70 meter tot 12,60 meter.

Sleden

Hierbij zijn de units tot een lengte van acht meter uitgerust met hijsogen, terwijl de langere units geplaatst zijn op sleden. Door hun breedte van 2,40 meter ke de units zonder speciale vergunning worden vervoerd. Bovendien zijn de units betrekkelijk licht uitgevoerd. Zo weegt een unit met een lengte van 5,40 meter ongeveer 1000 kg, waardoor deze met behulp van een lichte autolaadkraan geladen en gelost kan worden. Niet alleen ke de units als vrijstaande eenheid worden geleverd maar ook als schakelunits. Standaard zijn de units uitgerust met een aluminium deur en een aluminium raam ter grootte van 1,00 x 1,00 meter. Daarnaast is de unit voorzien van verlichting en twee stopcontacten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels